fi
fi

TULOSTUS & SKANNAUS

Kartoitamme aina jokaisen asiakkaan laitetarpeen yrityksen omista lähtökohdista käsin. Olipa tulostus- ja skannaustarpeesi pieni tai suuri, ota meihin yhteyttä!

SUURKUVATULOSTIMET

Onko yrityksessänne tarvetta tulostaa piirustuksia, mainosjulisteita tai valokuvia. Tiesithän, että valikoimaamme kuuluvat myös suurkuvatulostimet. Kysy lisää – meiltä löytyy suurkuvien erityisosaaminen!

HUOLTOPALVELUT

Hyvän tuotteen lisäksi yhtä tärkeää on toimiva huolto. ”Sen minkä myymme, osaamme myös huoltaa”.

Lue lisää huoltopalveluistamme TÄSTÄ.

TULOSTUSTARVIKKEET

Meiltä saat nopeasti ja helposti kaikenlaiset tulostustarvikkeet, kuten väriaineet sekä perus- ja erikoislaatuiset paperit eri kokoluokissa. Voit joko noutaa tarvikkeet toimistoltamme tai voimme myös tilata isomman määrän toimitettuna perille asti. Ota meihin yhteyttä, kun tarviketarvetta ilmenee!

TIETOTURVALLINEN
TULOSTUS

Tulostimen kautta luottamukselliseksi tarkoitettu tieto voi helposti päätyä vääriin käsiin. Kun turvallisuusnäkökohdat on huomioitu asianmukaisesti, voi luottamuksellisia asiakirjoja tulostaa verkkotulostimille työasemilta tai mobiililaitteista tietoturvallisesti

ASIAKIRJAHALLINTA

Toimiva asiakirjahallinta on ratkaisevassa asemassa, kun halutaan tehostaa työskentelyä. Anna meidän auttaa ja nopeuttaa sekä tehostaa toimistonne tiedonkulkua turvallisten käyttö-, tallennus-, muokkaus- ja käsittelyratkaisujemme avulla.

NEUVOTTELUHUONEEN TEKNIIKKA

Yrityksesi neuvotteluhuone on samalla käyntikorttisi toimiviin tapaamisiin eikä ole samantekevää, millainen tekniikka siellä on käytössä. Info- ja kosketusnäytöt, nykyaikaiset videotykit sekä langaton tekniikka ovat tätä päivää. Jos neuvotteluhuoneesi tekniikka kaipaa kartoitusta tai päivitystä, ota yhteyttä.

MOVACO
MOBIILILOMAKE

Movaco Mobiililomake -sovelluksen avulla asiakirjojen hallinnointi ja dokumentointi on nyt nykyistä helpompaa, jäljitettävämpää ja onnistuu vieläpä kenttätyön ohessa pelkän älypuhelimen tai tabletin avulla.

Lue lisää!

OTA
YHTEYTTÄ!