sv
sv

FÄRG- BESTÄLLNING

M O V A C O

Movaco Oy är ett Canon Business Center som hjälper dig att effektivisera din kontorsmiljö med hjälp av dokument- och utskriftslösningar från marknadsledaren Canon. Vårt kontor finns i Vasa och vårt verksamhetsområde sträcker sig ca 50 km norrut ända till Oravais och 100 km söderut ända till Närpes och Kristinestad. Vi betjänar företag i alla storlekar inom både den privata och offentliga sektorn.

Movacos företagsfilosofi baserar sig på kundlojalitet och viljan att hjälpa. Vi strävar efter att  tillsammans med kunden skapa en effektivare och smidigare kontorsmiljö där man undviker onödiga mellansteg som kräver dyrbar arbetstid.

LOKAL SERVICE OCH SUPPORT

För att garantera den bästa möjliga kundupplevelsen erbjuder Movaco kundanpassade serviceavtal som berör allt från skolning till maskinunderhåll. Genom att teckna ett serviceavtal ansvarar Movaco för alla underhålls- och reparationskostnader, vilket innebär att du som kund kan upprätthålla affärskontinuiteten och undvika onödiga avbrott i vardagen. För att säkerställa att användningen av en ny apparat fungerar smärtfritt erbjuder vi även skolning av våra produkter.

Vill du veta mer om hur vi tillsammans kan skapa en smidigare kontorsmiljö i ditt företag? Kontakta då någon i vårt försäljningsteam eller fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort!

TA
KONTAKT!